Mitt liv med MS

Peppig resfeber
Tvätten tvättas, solhatten och pocketboken nedpackad. Onsdagmorgon flyger vi iväg till poolhäng, stränder och skaldjur. Vi åker inte ensamma, vi åker med familjen så det blir jättekul. Ska bli så himla skönt att känna det är SEMESTER. Behöver verkligen komma iväg. Inte bara sjukskrivning och fylla dagarna på egen hand.
Appropå sjukskrivning ska min arbetsgivare anmäla det till FK idag. Får ringa och påminna i eftermiddag om det inte plingat till med SMS från FK. Och ja, visst känns det lite fel att vara sjukskriven och må bra (just nu). Men jag tror jag behöver vila från jobb tills medicinen är i full kraft annars åker jag säkert dit på ytterligare skov.
När vi kommer hem har jag bokat in middag och utekväll med vännerna. Ser framemot det såå mycket. Ta revansch på mitt 30-årsfirande. Vi kom ju inte iväg på middag för då hade ett nytt skov börja härja i kroppen i form av yrsel. Och var dag som går blir mitt öga bättre. SNART kommer jag kunna köra bil igen. Längtar! Så konstigt att jag känner mig så frisk. Känner inte alls att jag har MS. Som jag kände innan. 
Det är viktigt för mig att inte ha den där sjukkänslan. Att vara avvikande.