Mitt liv med MS

Why me?
Ja. Why me? En vanlig tanke jag försöker att inte ägna så mycket tid åt. 
Mitt mantra på senaste är "shit happens".  Finns SÅ mycket man kan råka ut för och jag blir lugn av "jag är inte döende". Jag kommer få leva - kanske med hjälpmedel men jag kommer få vara mig själv och leva. 
Bland mina nära och kära är det många som lever riskabelt med sin hälsa. Rökning, diabetes, historik med stroke och hjärtinfarkter, ingen träning. Dessa personer är typ 60 men friska. Just nu i allafall. Då kommer en mindre smickrande sida fram hos mig som tycker det är orättvist att jag fick ms. Som sagt, shit happens och jag är inte döende. 
Ibland tänker jag att jag fick detta för jag kan hantera det, jag är stark och kommer ha rätt attityd. 
Min ms pushar mig till att vara hälsosam och träna. Såklart njuter jag av livet med öl och pizza ibland men jag har ett annat mindset. Vad är bra för min kropp? Inte hur många kalorier x livsmedel har. 
Idag ska det bli sjukt varmt men jag längtar till gymmet. I fredag var jag bortrest på 60-års firande och det blev en blöt fest. Längesen jag drack så mycket vin haha. Men det var jättekul. Dansade till 90-talsmusik och födelsedagspersonen va nöjd. 🎉

(null)